From 0 to hero, acum si „.com”


blog_future-of-workAcum câteva zile am decis, după lungi discuții și abordări începute anul trecut prin noiembrie alături de Matei și Laur să punem blogul mai sus în topuri și să îl înscriem cu un domeniu .com. Acum se pare că am reușit, ne-am împărțit costurile între noi și am achitat rata anuală. Mai multe schimbări se vor produce în perioada ce urmează.

Avem în plan să schimbăm tema și/sau imaginea de ansamblu a blogului, deoarece toamna a cam trecut demult și se pare că va veni o primavară/vară destul de frumoasă, cel puțin pentru mine. În al doilea rând, după discuția cu Corina am aflat că își va intesifica postările cu poezii din arhiva personală dar și cu creații noi, iar în discuția cu alterego-ul meu am aflat că am ceva material în cap care urmează scris pe hartie și după transpus pe blog.

De asemenea, voi reviziona blogul personal, îmi voi actualiza descrierea/poza de la pagina despre noi pentru că sunt destul de vechi și nu mai sunt actuale, voi actualiza pagina „Actualizări” și voi mai șterge/adăuga din widgeturi. După voi vorbi doar prin postari și poezii. De asemenea voi vorbi cu Laur pentru a ne intesifica activitatea pe partea de colaborări la poezii, la fel cum făceam odinioară. Nu suntem „hero”, dar nici nu mai suntem „0”, iar în funcție de munca pe care o vom depune în viitor noi vom decide încotro ne îndreptăm!

Reclame

2 gânduri despre “From 0 to hero, acum si „.com”

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.