Căutăm bloggeri!


tumblr_nfwy0xIhnB1tcgzfuo1_500Am decis azi, uitându-mă pe nişte statistici, că ar fi cazul să ne mai ocupam puţin şi de partea de marketing a blogului pe care am cam neglijat-o de ceva timp, axându-ne exclusiv pe content. Vrem pentru început să ne mărim blogroll-ul la cât mai multe bloguri şi site-uri active în domeniu.

Am 3 motive simple pentru care ai putea să faci schimb de link cu noi, şi le zic pentru că sunt şi bloggeri care urmăresc şi alte lucruri în meseria asta.

1. blogul meu e mai smecher/mai bine structurat/are mai multe vizualizări ca al tău, nu putem face schimb de linkuri. Dă-te-n măta cu atitudinea asta. Nu cochetez cu oameni din ăştia. Blogul nostru adună suficiente vizualizări, e optimizat SEO destul de binişor (zic eu) şi am câţiva cititori fideli care citesc cam tot ce scrie pe-aici. Şi se folosesc şi linkurile din bara de widget-uri. De exemplu îmi este accesat de pe blog instagramul destul de des şi mai văd că se intră şi pe alte bloguri din blogroll.

2. nu facem blogging de ieri, de azi. Cunoaştem anumite aspecte ale acestei meserii. Suntem domni manieraţi care ştiu să se poarte frumos când vor să obţină ceva, dar nu suntem nici prea falşi ca să nu fim linguşitori. Deci putem purta o discuţie pe tema asta.

3. Ieşim amândoi câştigaţi din treaba asta, nu doar eu sau doar eu şi colegii mei de breaslă. Dacă interesele sunt comune, la urma urmei, de ce sa nu încercăm?

Al doilea proiect la care m-am gândit, dar n-are treaba cu extinderea blogului, poate doar puţin cu promovarea, este colaborarea mai multor tineri la realizarea unei poezii. Cum am făcut de exemplu eu cu Piramidon sau eu cu Laurenţiu de atâtea ori (UNA, A DOUA, A TREIA etc). Acum vreau să înhăitez mai multi în treaba asta. Deocamdată am 4 oameni, adică noi 3 şi o gagică pe care am pâcâlit-o să scrie şi ea nişte versuri dacă îi dăm o ciocolată. Deci putem vorbi aici sau pe orice alta reţea de socializare despre schimbul de linkuri sau despre colaborarea la o poezie doua, câte or fi. Nu contează nivelul la care eşti sau modul cum scrii, iar la blog nu contează contentul, ci doar activitatea zilnică (adică să nu fie vreun blog părăsit sau pe care nu se mai postează).

Reclame

12 gânduri despre “Căutăm bloggeri!

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.