despre nevastă-mea :)


tumblr_msmor1AoNo1rz3fkho1_500Veneam odată de la muncă şi intrând pe uşă o văd din hol pe nevastă-mea gătind. „houuuuu” mi-am zis. Mirosea a supă de la o poştă, mâncarea mea preferată. Ea ştia asta şi voia să mă trateze regeşte în seara aia. Intru în bucătărie, o pup, o iau în braţe, după rutina iubirii noastre şi se întoarce spre aragaz să nu îi dea în foc mâncarea, timp în care o pleznesc obraznic peste fund. Ştiu că îi placea, după cum îşi încorda fesele, parcă aşteptând să-i mai trag una. Da nu azi, maine…

Gătea într-un stil nebunesc, îi stătea bine cu şorţul ăla prelins pe piept şi peste burtă, până la genunchi. Mai cânta şi dansa prin bucătărie câteodată. Era un pic pandilie. De-asta mi-am cumpărat căşti să joc Counter-Strike liniştit în camera de alături. De-asta nu auzeam niciodată când mă chema la masă şi apucam să mai mănânc felul principal doar rece. Şi nu-l puteam încălzi la microunde pentru că banii cu care trebuia să-l cumpărăm i-am pierdut la poker într-o seară. M-a batjocorit femeia, dar i-am zis că se mai întâmplă. Nu eram jucator împătimit.

Norocul meu era că un tip zurliu şi aventuros ca mine avea o femeie lângă el aşa ca ea să-l mai tragă de coadă şi de urechi din când în când. Femeie gospodară nevoie mare, prin sufragerie făcea mereu ordine, asta în timp ce eu îmi savuram bine meritata bere după o zi sălbatică de muncă. Îmi spăla rufele în timp ce mă bătea la cap cu toate acareturile ei pe care le avea de la servici, de la prietenele ei sau de prin alte medii sociale şi dădea cu aspiratorul când eu voiam să ascult muzică. Apă plată!

Când dormeam împreună mă provoca de fiecare dată. După zicea ea că a văzut nu ştiu ce filme romantice cu barbarisme sexuale şi până nu îi săreau orgasmele din toate orificiile corpului omenesc nu se lăsa. La sfarşit gâfâia şi zicea că-s varză. Apă plată din nou!

Dimineaţa stăteam amândoi la o ţigară, morţi de somnoroşi şi cu cheful ăla nebunesc de a începe o nouă zi. Îmi făcea de fiecare dată cafeaua, după ce ne mai giugiuleam pe-acolo prin bucataria noastră micuţă.

Seara, când mai veneam bat acasă, punea jordia pe mine, mă pleznea sau mă băga în cadă şi dădea drumu’ la apă rece. Uram când făcea asta, nu mă trezea instantaneu, dar mă facea să cred că a doua zi răceam din cauză că m-am aruncat gol prin zăpadă sau cine ştie în ce curent am stat fără să-mi dau seama.

Mă exasperă cu gelozia ei când ieşeam cu prieteni de-ai mei pe undeva. Şi o înţelegeam, căci eu eram un barbat bine, înalt, zvelt şi puţin colorat pe la brate, dar nu exagerat. Câteodată şi eu sunt gelos c-o să mă pierd pe undeva, dar încercam să o conving că sunt băiat de comitet, indiferent de cum o ardeam eu prin facultate.

Avea nişte concepţii de 2 lei şi nu făcea mai nimica prin casa în afară de curăţenie şi ordine. Eu spălam vasele, eu duceam gunoiu’ şi multe altele. Da’ oi fi eu bărbatu’ în casa, da’ nici chiar aşa. Cică vrea copchii. Ce copchii femeie, la 25 ani? Ai înnebunit. După ce o să devin un model demn de urmat şi o să-mi revizuiesc comportamentele adolescentine, atunci să mai pui problema să facem un şoarec doi, până atunci ia-ţi gândul.

Nevastă-mea era o combinaţie între maică-mea şi femeia pe care mi-am conturat-o eu în minte că ar fi perfect să o iubesc şi să mă iubească.

Reclame

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.