Gândește înainte!


Scriu asta pentru un scop bine definit, de aceea încep această campanie. Blogul acesta nu este doar de poezii, blogul acesta este făcut spre a deschide ochii oamenilor sub diferite texte. Internetul a devenit tot mai viral pentru noi, adolescenți si adulți. Nu am cerut share niciodată la ceea ce am scris, cui i-a plăcut a distribuit mai departe spre a vedea și ceilalți. Încerc prin acest post să atrag atenția tuturor și cei ce posedă carnet de șoferi ci și pentru cei ce sunt pasageri. Sunt șofer de puțină vreme dar din pricina altora am trecut razant pe lângă moarte, de ce? Pentru că șoferul dintr-un bmw sau audii, era beat criță și nu știa că șoseaua este pe două benzi și că el trebuie să meargă doar pe una nu să facă zig-zag pe ambele benzi… Am văzut accidente ce m-au lăsat fără cuvinte și ma făcut să văd cât de neputincios este omul în fața unui jegos de fier atât de tare deformat încât tragi de el și parcă îți râde în față că nu ai ce să îi faci, parcă îți dă o lecție ție cel ce privești și celui ce stă prin între ele, mașini ce în urma impactului acul din bord rămâne la 130-150 km/h, o viteză la care mașina practic face ce vrea pe șoșea când este scăpată de sub control. Din păcate tot mai mulți văd mașina ca pe un obiect de impresionat fel și fel de oameni, pentru mine unul mașina este un prieten, de care am grijă dar el de mine uneori nu are și nu din vina lui ci din vina altuia. Campania aceasta nu îmi aduce nici un beneficiu material sau alte beneficii, singurul beneficiu este că îmi simt conștiința mai liberă, dacă tot am acest blog alături de  Hetea și Matei și urmărit de atâția oameni cărora le plac ceea ce scriem, de ce să nu încerc să ajut și eu cum pot alături de ei . Mai jos voi lăsa câteva video în care o să vedeți câteva din urmările unui accident auto din cauza alcoolului și neatenției la volan.

Bloggeri ce vor să se alăture aceste campanii cu scopul de a stopa accidentele auto, rog să îmi trimită mesaj pe facebook-ul blogului o9noapte sau al meu personal facebook.com/laurentiu.bik.Pentru ai scrie și pe ei în acest post ca bloguri alăturate campaniei. Bloggeri ce vor să participe nu au de făcut decât să scrie un text sau să posteze un video cu consecințele menționate mai sus. Exemplu – (particip la campania Stop accidentelor si consumul de alcool începută de o9noapte.wordpress.com )-  Momentan am primit răspuns de la blogul blogganstein.wordpress.com care a acceptat participarea la această campanie.

Alt blog care s-a alăturat campaniei noastre este stradaundesoarelemairasaredincandincand.wordpress.com

Reclame

8 gânduri despre “Gândește înainte!

  1. Fii atent. Blogosfera e mare. Nu stiu pe cati ii intereseaza chestia asta, dar putem da sfoara in tara. Cunoastem amandoi multi bloggeri in blogosfera romaneasca, maine cand vin de la facultate vorbim si ma interesez ce si cum. Poate scriu si eu ceva pe tema asta!

    Apreciat de 1 persoană

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.