Domnu’ Pricopie, cel mai prost ministru din curtea școlii


imagesCA4C0DUKRemus Pricopie e cel mai prost ministru din curtea școlii. Da! L-a dat și ieri la știri. Cică, conform spuselor prezentatorului, Remus pulică frânaru’ declara că ar fi încântat să audă ca la anul elevii care nu vor fi în stare să ia bacalaureatul să se înghesuiască să se înscrie la facultățile la care pot intra fără el. Declarație a ministrului educatiei! Pe scurt, descurajarea unui puștan de clasa a 12-a să se mai chinuie să ia bacalaureatul când poate trece în următoarea treaptă din învățământ fără el.

Mai mult, respectivul domn, ministru de altfel, îl ataca pe domnul Klaus Iohannis pe motiv că vrea sa încerce distrugerea învățământului romanesc prin manipularea elevilor în scopul obținerii beneficiilor electorale. Nu știu cât de adevărata este o asemenea informație (dat fiind faptul că suntem în plină campanie electorală în desfășurare și se mănâncă căcat în orice colț al internetului, fiecare despre fiecare), însă domnu Remus cu mentalitatea lui asupra învățământului românesc nu are voie sa afirme astfel de lucruri și poate și bazaconii.alegeri

Din acele 1% cunoștințe pe care le dețin pe aceasta ramură, aceste chestii mi se par oarecum anormale. Campania va fi o toaletă publică unde omul va împroșca cu știți voi ce, se va înjosi pentru bani și își va vinde demnitatea din nepăsare. Întrebarea e, eu, cetățean român și revoltat de toate acestea, de ce să particip la manifestări și busculade dintr-astea, de ce să mă scol sâmbătă dimineața în ziua mea de odihnă și să mă duc să votez? Părinții mei și nu numai, oameni din toată Romania sperau la ceva mai bun (speranța de viață, traiul de zi cu zi, infrastructura, comerț etc) de la Iliescu din ’92 încoace, dar pană acum a fost din ce în ce mai rău.

Reclame

2 gânduri despre “Domnu’ Pricopie, cel mai prost ministru din curtea școlii

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.