Vară, mare, proiecte noi și distracții


tumblr_n2uzadt2Yz1tnlkgpo1_500Eu și brigada am cam încheiat socotelile cu școala și cu facultatea pe acest sezon și așteptăm vara să batem palma pentru noi afaceri. Singurul lucru pe care l-am neglijat în ultimul timp a fost scrisul pe blog și scrisul în general din considerente specifice: timpul. Acum am mai tot ce am nevoie la dispoziție ca să dezvolt noi idei într-un timp scurt, noaptea în special. Am niște proiecte interesante pe care vreau sa le dezvolt în scris și nu numai.

În al doilea rând vreau să mă angajez să pot avea libertate de mișcare totală, să am bani să merg la mare, să-mi cumpăr una alta, să particip la chetele zilnice pentru o bere la terasă sau într-un balcon deasupra soarelui. Dar cel mai important vreau sa merg la mare cu gașca și să mă distrez cel putin la fel de bine cum am făcut-o în ultimii 2 ani de zile. Destinația e Costinești, ca în fiecare an, distracția e garantată și ciobăneala asigurată. Trebuie doar să rezistăm vreo săptămână fără să dormim prea mult și să ne dăm peste cap.

În rest aștept să călătoresc cât mai mult cu mașina (asta pentru ca îmi place să conduc foarte mult) cu toți prietenii mei pe oriunde aș putea. De asemenea, un procent mic din zilele de vară aș vrea să îl rezerv pentru învățat, mai exact pentru câteva materii de la facultate (RM, AutoCad, Catia) ca să pot să îmi continui ascensiunea mea ca inginer în devenire 🙂

Reclame

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.