Maratonul


tumblr_mtp41zCdRh1qkhbx8o1_500Am pierdut multă vreme în ultimul timp nefăcând nimic. Asta din cauză că am avut aproape o lună în care dormeam mai puțin și lucram ceva mai mult. Am avut ceva proiecte de terminat, câteva zeci și sute de formule și foi de învățat aproape pe de rost, adică trebuia să le știu cât de cât, să pot să trec ceva examene. Pe scurt, facultatea mi-a cam ocupat rutina de zi cu zi, astfel mi-am neglijat principalele activități care le făceam de obicei.

Nu prea am mai scris nimic în ultimul timp, de poze nici atât nu m-am ocupat, băute n-au mai fost, nici ieșiri prin cluburi de asemenea. Trebuie să revin în forță. Am vrut sa vizionez și niște filme, dar nici activitatea asta n-am prea desfășurat-o cu prea mare tragere de inimă. Nu m-am prea simțit în largul meu în ultima vreme, deși nu au fost multe motive să fie asa. Ce-i drept, am fost destul de bine dispus, cum sunt de obicei când dau de necazuri.
Trebuie să revin și abia aștept bine meritata vacanță ce va să vină, să mă întorc acasă la familie, la băieți. Păcat cu vremea asta pe care eu o disprețuiesc din cauză că e frig, iar eu urăsc frigul și din cauză că nu ma pot plimba o zi două cu mașina măcar. Nu mai e așa mult. Hai, să vină trenu ăla odată să mă ia de-aici și să mă ducă înapoi acasă că tare mi-e dor de vremurile bune în care chiar mă distram, nu stăteam închis în cameră și nu făceam nimic decât să învăț și să stau pur și simplu.

Reclame

2 gânduri despre “Maratonul

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.