New year, same shit


tumblr_mtjoszl0wu1qjkapko1_1280Chiar dacă gândul că vine un an nou cu multe speranţe şi aşteptări, m-am convins de anul trecut că treaba nu stă chiar aşa. Nu o să mai adopt modelul din 2013 când chiar credeam că o să plouă cu bani în fiecare zi, ci mai degrabă m-am decis sa fiu mai modest şi să zic că ar fi bine dacă ar fi la fel cum a fost şi până acuma, am avut de toate, realizări, examene luate, distracţii şi sănătate. Chiar nu am nevoie de nimic special, nu vreau să-mi lipsească parţile rele dar nici să apară cele bune. E perfect asa cum e.

Toată lumea schimbă culoarea părului, telefonul, atitudinea, ţelurile bla bla bla. M-am plictisit, mă gândesc că e o zi normală în care o să plouă 5 minute cu artificii, ne îmbătăm ca porcii, mâncăm ceva bun şi apoi ne culcăm. Iar ziua următoare o luăm de la capăt cu munca, facultatea etc. Sunt prea trist ca să fac chestia asta, iar cei care ar trebui să mă susţină mă atacă în loc, sau nu realizează în ce m-au transformat şi mă acuza de tratament inadecvat şi necunoştinţă de cauza prin imposibilitatea socializării.

În fine, pentru mine nu se schimba nimic, doar faptul ca se termina vacanta şi începe sesiunea. Asta mă întristează, dar dacă mă uit în urmă sunt mândru de lucrurile pe care le-am făcut. A fost blană!

Reclame

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.