Prietenie, ce-i aia?


Tremurând da nu de frig , ci de nervi,dacă-mi erau dinţii de metal se vedeau scântei , când se atingeau şi se imbrăţişau. În jurul meu muzica răsună tare, biroul se zgudie din cauza başilor înalţi, dar şi din cauza pumnilor mei ce nu se opresc din lovit.  Voci reapar, mă acaparează complet,vor şi ele să mă scoată din turmă, să ajung cel din urmă şi să trag. Să mă răzbat să ajung printe primii. Dar realizez singur cu ce rost? Să fiu în vârf pentru ce, oricum nu mulţi mă înţeleg, mulţi zic că mă citesc dar nici măcar un rând nu au citit. Mă afund în lucruri inutile pentru unii,dar cu folos pentru mine, m-am axat pe lucruri mici , ce mă puneau mereu în faţă. Nu am priteni, pentru că nu port vre-o mască, nu mă ascund după deget.Eu sunt

Sunt genul de om – Prost eşti , prost de fac. Nu mi-a plăcut bârfa de aceea mulţi nu vorbesc cu mine. Să ai prieteni cu ce te ajută? Spune-ţi şi mie când a-ţi avut nevoie de bani şi a-ţi sunat un prieten, câţi dintre ei a zis- Nu am,dar pot face rost- Vă zic eu niciunul, învăţat de mic să lupt, să răzbat pe picioarele mele.

Prieteni sunt ăia care îi suni supărat dar nu vrei să le zici ce ai ,închizi şi seara primeşti mesaj cu porecla din joc – We Instealth hai răspunde- . Vă credeţi prieteni ,dar defapt sunteţi mai singuri decât mine, defapt nu sunt singur. O am pe prietena mea ce mă ascultă, ştiu că am călcat pe becuri de prea multe ori , dar mă ascultă, şi vede că… tot din jurul meu mă face aşa. Mai pe scurt… am o familie. Prietenia apare repede, dar nu ai idee cât de repede si dispare. Şi învaţă că nu trebuie să doară, trebuie să doară când te duci la cimitir să îţi simţi bunicul aproape sau altă rudă care e încă vie,dar nu pe pământ.

Reclame

3 gânduri despre “Prietenie, ce-i aia?

 1. Ciudat unghi din care privești lucrurile, și deși n-am niciun ban, ești mult mai sărac decât mine.
  Nu mă omor după măști și ipocrizie, dar am un frate, o prietenă și o soră de cruce cum rar întâlnești.
  Da, sar pt mine cam în orice situație. N-am nevoie să le cer bani, căci dacă mă aud că n-am, găsesc soluții să-mi dea ei. Da, vor să le spun tot, dar înțeleg că uneori nu pot, pentru că e mai bine să nu știe sau pentru că am promis să păstrez anumite informații pentru mine.
  În principal am 3 oameni care-mi stau alături, pe care nu i-aș da pentru nimic în lume și în mâinile cărora viața mea ar fi mai în siguranță chiar decât în propriile mele mâini. Prefer totuși să-mi păstrez controlul asupra propriei vieți, pentru că mă descurc destul de bine, însă e frumos să știu că am 3 oameni alături, dispuși să-mi aducă veselie în suflet, să mă ajute oricând, să îmi fie prieteni adevărați, cum numai în filme și basme mai vezi … și foarte rar în realitate

  Apreciază

  1. Forma cu bani a fost un fel de a spune, am dat un exemplu, nu m-am împrumutat niciodată de bani şi chiar de nu am ,nu cer nimănui. Fraţi de cruce.. hai fi serios.. Deja imi vorbesti precum un tigan si eu nu suport tiganii da sunt rasist si asta e. Fratii de cruce o prostie, prietenia o miciuna. Am cu adevarat prieteni,exact cum imi doresc si sunt putini, da buni.

   Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.