Suntem eclipsaţi de toate câcaturile


facepalmLumea citeşte ce vrea, însă toate sunt numai prostii. E multă politică, sfaturi sexuale, concursuri şi alte câcaturi. Noi cu arta şi literatura mai rar, mai greu, mai jos, dar şi noi pe-acolo prin top pe undeva. De mă enervează chestiile astea. E ca şi cum ai alege să vezi un film în loc să citeşti o carte. Sau să te uiţi la o panaramă de show în loc sa faci ceva mai constructiv.

Vreau să fim şi noi smecheri, să strălucim precum carul mare şi să te minunezi atunci când îl vezi pe cer, ce-i drept, odată la ceva timp, dar tot bine e. O să fim, timpul e scurt de când strălucim, o sa treacă, dar vreau o evoluţie mai rapidă, o undă, o nebunie de care să ma agăţ. Fac tot ce pot să fac ca să fac ce fac acum şi în viitor. Nu vreau să mă aleg cu nimic, poate doar cu oameni. Călători în special. Vii, te opreşti, citeşti, ne saluţi şi pe noi, şi pleci mai departe. Revii dacă e calitate. De ce nu?

Trebuie educaţie, autoeducaţie, autosugestie. Hai, ce mai stai? Vreau ca atunci când noi dam 100% din noi, voi să împrăştiaţi la o mie, să ni se ducă buhu, că suntem mici şi vrem să dăm peste cap barierele ce ne opresc să mergem mai departe. Le rupem, le smulgem din temelii. Dacă am avea un megafon, am urla de pe cel mai înalt bloc că existam şi că noi tre’ să inducem poporului cultură şi nu numai!

Reclame

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.