Despre oameni care îţi fac ziua mai bună


artificii intre prieteniOamenii apar din senin, sunt imprevizibili şi câteodata te fac sa te simţi într-un anume fel. Când primeşti un mesaj pe telefon, pe facebook, un apel orice. Ei îţi pot imprima o stare pe durata unei zile care să te afecteze pozitiv sau negativ, făcându-ţi ziua mai bună, respectiv mai rea.

Sunt oamenii ăia care te salută, te întreabă pur şi simplu ce mai faci, sau îţi dau o veste bună atunci când tu te plictiseşti, eşti trist, sau pur şi simplu nu faci nimic interesant. Şi-atunci simţi că totul e bine, că „foaarte tare”, eşti cuprins de o bucurie simţită în toată fiinţa ta dar putin probabil a fi exprimată. Te bucuri tu singur în sinea ta şi totul devine roz de-atunci încolo.

Prezenţa lor este mereu bine venită, mereu îmbrăţişată. Se întamplă mai rar, dar într-adevăr, sunt cei mai buni oameni, chiar dacă fac asta uneori involuntar. Eu îi cataloghez drept oameni potriviţi în momente potrivite.

Cei mai des întalniţi sunt prietenii mei, băieţii de acasă, prietena mea, mama, tata si sora si bunicii de la Piatra si Comanesti. Foarte rar necunoscuţi sau oameni pe care abia i-am întâlnit sau îi ştiu de puţin timp.

Reclame

4 gânduri despre “Despre oameni care îţi fac ziua mai bună

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.