Băi, ce gest necugetat. Cum mi-am permis?


keep-calm-and-baa-esti-nesimtitNu credeam că mai există astfel de oameni, care încă sunt conduşi după reguli comuniste. Mai exact, părinţii care impun copiilor să privească, atingă, vorbească si lista continua. Ieri am ieşit cu prietena mea puţin în oraş, mă rog, mergem ce mergem şi ne oprim pe o bancă să mai stăm puţin, mai era puţin până când trebuia să plece acasă. În timp ce stăteam pe bancă şi m-am sărutat cu ea, aud o voce pe fundal care se pare ca vorbea despre noi doi. Era o mamica care îi spunea fiului ei – „Valentin unde te uiţi?” Copilul răspuzând că nu se uita undeva anume, femeia ofticoasă şi cam încuiată rău mintal îi zice fiului de 5 ani şi fiicei ei de 15 ani – „Nu vedeţi ce nesimţiţi, nu ţin cont că mai trec oameni şi copii pe stradă”. Eu amuzat rău, îi răspund pe un ton râzând – Ce păcat- Şi a început femeia revoltată, că sunt nesimţit şi că dacă vine la mine nu ştiu ce îmi face, am invitat-o să vină, dar nu a venit.

Dar faza amuzantă rău a fost când fiica ei a auzit răspunsul meu a bufnit-o râsul şi mai rău şi pe mine. Acuma frate ce facea copilul ăla că se uita cum mă sărut cu prietena, el când o să crească ce o să facă o să sărute ca eschimoşii pe timpuri doar cu nasul? Şi eu nu cred că am făcut cine ştie ce pe banca aceea, adică e un sărut în pana mea, nu am început să fac altceva în văzul lumii. De aceea mi-am adus aminte că sunt părinţi care îşi ţin copiii rău în frâna şi când au scăpat o să devină cei mai cei. Credeam că, comunismul s-a dus odată cu moartea lui Ceauşescu dar m-am înşelat grav încă odată în privinţa României.

Pe vremuri nu era voie să te săruţi pe stradă sau ce? Hai că eu m-am sărutat şi m-a văzut pe mine, dar ce facea acea femeie care eu pe un picior cântăresc mai mult ca ea şi fiisa la un loc, ce facea dacă mergea prin parc şi vedea un baiat care zic eu vroia să vadă dacă fata este dornică de senzaţii tari pe o bancă. Eu când l-am văzut m-a bufnit râsul şi pe el la fel, pe ea nu că era cu capul mult pe spate, cred că acea femeie îşi lua copii şi îi punea să se uite obsesiv la desene animate alb-negru şi fără sunet. Acuma sincer eu nu am făcut nimic rău, dar în viziunea femeii, i-am oripilat băiatul şi fata.

Reclame

9 gânduri despre “Băi, ce gest necugetat. Cum mi-am permis?

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.