Noaptea-i oarbă, tinerii-s artişti


Noaptea-oarba-a-tinerilor-artistiUn eveniment cu sprijinul UrbanFreeArt în colaborare cu prietenul meu Dan Suhai şi scrieversuri.ro a avut loc aseară undeva prin zona Piaţa Iancului, ei bine mai încolo puţin, în Rss Pub mai exact. Mici dar şi mari artişti de toate tipurile şi de toate vârstele s-au strâns laolaltă să-şi recite micile creeaţii. Un eveniment la care am participat şi eu cu mare drag, chiar dacă a fost prima dată şi chiar dacă mă simţeam ca un copil de grădiniţă printre studenţi la master în anu II.

Nu ştiu, ce pot sa zic, per total a fost foarte tare, asta şi prin prisma faptului că a fost primul la care am participat, deşi aceasta este doar a 2-a ediţie a unui sir lung care se va desfăşura de-acum încolo prin mai multe cafenele din Bucureşti cu scopul bine întemeiat de a promova tinerii artişti şi în primul rând cultura. Faptul care nu mi-a plăcut a fost eu însumi. Eu nu am niciodată emoţii, sunt deschis la vorbă şi glumeţ mereu. Îmi simţeam corpul care cu cât se apropia mai tare de scenă (atunci când mi-a venit rândul să recit) cu atât îmi tremura mai tare, mai ceva ca un bolnav de parkinson în ultimul stadiu (-.-). Mi-am zis wtf is that? În fine, nu contează, am fost aplaudat după fiecare poezie, m-am simţit grozav, am fost apreciat de fiecare în parte, mi-a fost strânsă mâna de multe ori, am primit şi un volum de poezie din partea organizatorilor (am avut ca invitat special pe un anume Dan Podaru, profesor universitar, poet şi scriitor deopotrivă). Tot aseară am aflat nişte chestii tari despre teatru de la  o anume doamnă Iulia, care joacă pe scenă de destul de mult timp şi cu care mi-a făcut plăcere sa stau la vorbă şi să-i ascult poveştile.

Ce pot să zic per total, că a fost genial, şi genial la mine înseamnă foarte tare. Şi eu m-am simţit bine, simţeam că sunt printre amici, chiar dacă nu cunoşteam decât un băiat şi o fata pe-acolo :). Abia aştept următoarea ediţie, să fiu şi mai curajos când urc pe scena :)). Şi să fie ceva mai multă lumeee!

Reclame

8 gânduri despre “Noaptea-i oarbă, tinerii-s artişti

  1. interesantă melodie
    felicitări pentru participare și volumul de poezii primit.. sunt sigură că cei ce te-au aplaudat și ți-au strâns mâna au fost cu adevărat impresionați de versurile tale și poate și de cum le recitai 🙂

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.