Back in business


219932_192108247587495_1441510168_oAbia după ce am scăpat de perioada aia grea de care am avut parte mă pot întoarce la vechile mele obiceiuri.

Ma apuc din nou de ieşit la lume cu camera foto în mână şi cu gentuţa după mine, căutând un colţ de artă în orice lucru care îmi iese în faţa ochilor. Am multe planuri in minte, multe locuri de vizitat, multe persoane cu care să ies. Mi-am stabilit totul, am găsit şi unde să merg. Case părăsite, clădiri vechi, numai bune de pozat, la urma urmei, Bucureştiul e imens. Am şi aparatură nouă, doar vremea sa rămână aşa cum este acum, adică temperaturi ridicate şi cer senin că de restul ne ocupam noi.

Timpul de-acum poate îmi va permite să scriu şi mai des pe blog, sau dacă nu, să scriu pur şi simplu. Să-mi golesc mintea şi să-mi epuizez toate ideile pe care le am pe un teanc mare de foi. După voi vedea eu ce voi face cu ele… Şi legat de acest lucru, sunt mândru de modul în care scriu, deci de ce nu ar fi şi alţii? Trebuie să merg prin lume să le arat şi să-i conving că arta înca se mai găseşte pe hârtie în zilele noastre, de aceea în următorii doi ani voi fi „Plecat definitiv”, iar când mă voi întoarce nu voi veni cu mâna goală, ci voi aduce cu mine primul volum de poezii şi totodată volumul meu de debut. Sună de 3 ori A (abstract, absurd şi aberant)…ştiu, dar de ce nu? Am iniţiativă, am idei, am 2 ani aproape de când scriu, când se va lansa voi avea 4 probabil, deci n-are cine să mă împiedice să nu o fac.

Vreau de-asemenea în vară să trag şi nişte cadre video acasă, în oraş. Poate un montaj smecher cu o melodie pe fundal. Nu ştiu înca, nu am stabilit nimic şi nu m-am hotărât ce anume filmez, dar ideea e că vreau. Multe lucruri am de făcut anul asta, doar să-mi permită timpul şi materialele de care dispun.

Reclame

5 gânduri despre “Back in business

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.