Puneţi-ne la orice test că o să trecem!


despre viataVorbesc despre lucrul care mă apasă poate cel mai mult acum. Examenele din sesiune. M-am convins, fără noroc nu iese cum vrei tu. Am fost nedreptăţit, minţit, furat şi aşa mai departe. Clar. Şi ce dacă? Nu-mi pasă. L-am luat cu cât l-am luat, să fiu sănătos, alţii poate ştiau mai puţin şi au luat mai mult. Depinde de examinator, de poziţia în bancă bla bla bla. Mă mulţumesc cu puţinul ajutor care l-am primit de la Dumnezeu. Poate aşa e şi în viaţă, nu numai în mediul din facultate.

M-am convins că norocul vine când vrea el de multe ori, nu când ai tu nevoie. Degeaba pierd nopţile scriind teme şi învăţând când tot la acelaşi rezultat ajung. Nu-l iau acum că am avut ghinion clar, îl iau în vară. Tot aia. Bine…era mai bine acum, dar n-am cu cine să mă înţeleg, parcă sunt bătuţi în cap, dar în fine! La următoarea beţie uit de tot şi va fi bine. Liceul nu a putut să-mi arate aşa ceva, decât foarte puţin. Însă acum, s-a schimbat treaba. Şi eu la fel de nepăsător am rămas. Am văzut ca n-am cu cine, am lăsat-o balta, chiar dacă câteodata am murit de ciudă când ştiam că pot dar nu s-a putut!

Şi treaba asta are un final, şi abia aştept să vină. Să mă întorc acasă să petrec iar timpul ca pe vremuri, cu prietenii, cu gaşca…Să ne doară-n cot de tot! Să mă întorc iar la facultate, dar cu un trip mai relaxat. Să mă apuc să scriu mai des pe blog şi mai multe poezii. Totul va fi bine, exact ca înainte!

Reclame

2 gânduri despre “Puneţi-ne la orice test că o să trecem!

  1. Da, aşa e si în viaţă, nu numai în sesiune. Mai există însă şi varianta care spune că uneori norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui. Io n-am reuşit să pătrund pe deplin înţelepciunea din această zicere că, dacă-ţi faci cu mâna ta, ce noroc ar mai fi ăla ? Dar, ca încurajare, ca îndemn la „acţiune”, merge.
    Baftă în sesiune ! Şi, crede-mă, nimeni nu te va întreba după finalizarea studiilor ce notă ai luat la o anumită materie, într-o anumită sesiune, dintr-un anumit an de studii. Evaluările sunt oricum subiective. Pe vremea mea (Doamneee … zici că am 100 de ani… 😀 ) exista un dicton provenit din titlul unei melodii „Five is life”. Sau, salutaţi-vă profesorii ca şi cum v-aţi întâlni pe o stradă din New York : „Give me five, maaaaan …”

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.