Someone’s crying


depresieO simt. E oră târzie din noapte şi o persoană plânge şi n-are somn. Cine să fie? O fată sau un băiat? Nu am certitudine asupra acestui fapt, încă analizez. Motivul? Şi acesta pare că rămâne necunoscut, însă oricare ar fi, pare să fie ceva serios. O veche sau o actuală prietenă de-a mea, sau poate un prieten, care sigur stă pe gânduri de zor şi vorbeşte cu orice element necuvântător care îi iese în cale. Se descarcă. Dar asta n-o ajută prea mult, căci o prezenţă invizibilă a unui trecut în umbră aduce numai necazuri.

Eu cu ce să o ajut în calitate de cel care îi simte of-urile? Cum s-o ajut? Nici măcar n-o cunosc. Nu cunosc nici măcar situaţia, dar ştiu că ea este acolo undeva şi are nevoie de ajutor. Ea persoana… Ce-ar zice dacă aş invita-o la o ţigară pe balcon să vorbim despre necazurile vieţii? Nu sunt pregătit eu în special, dar pot da vreo două sfaturi la răscruce de drumuri… Just call me!

Reclame

9 gânduri despre “Someone’s crying

   1. Imi pare rau dar si eu zic tot din experienta,si din pacate experienta ma invatat ca cel care devine ascultator deodata cauta un motiv sa rada.. sau de amuzament… si de multe ori vb in cazul meu sunt si emitator si receptor.

    Apreciază

   2. uite ca la mine a fost fix invers 🙂 de atatea ori am fost ascultator si de atatea ori reversul și niciodată nu s-a râs ori am râs de problemele cuiva ori de suferința vreunei persoane.. importat e să simți persoana cu care discuți, dacă poți să i te descarci ori ba 🙂

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.