Pentru că sunt sincer cu tine bro, citeşte-mă cu încredere nu te iau la mişto!


Ce-este-placebo--Serios--acum-Şi nici tu nu o face. Pentru că deseori am impresia că scriu doar pentru mine. Da, asta făceam eu înainte. Dar acum, când văd şi alţii ce pot, când m-am hotărât să-mi împart puţin din inteligenţa mea juvenilă şi altora, ei cred că totul e o joacă. Păi e mai mult decât atât. Deşi mă joc uneori cu unele cuvinte şi-mi ies nişte lucruri care sa le zic aşa, mie îmi plac la nebunie, şi de asemenea şi altora, eu tot vorbesc serios.

Eu scriu ce mă doare într-o poezie, ei zic “scrii foarte fain” sau “oo, scrii poezii, so rime ai” bla bla bla. Ei nu înţeleg adevăratul sens, valoarea unor lucruri, nu ştiu. E chestia aia profundă “stored deep inside”. Ar fi tare să fie cum vreau eu…

O să mă îmbolnăvesc într-o zi de febra creaţiei şi o să dau lumii de o să se sature. Mă rog, celor cărora le place să citească romane. Totul începe cu o idee…şi o noapte lungă pentru cuvinte frumoase!

Reclame

4 gânduri despre “Pentru că sunt sincer cu tine bro, citeşte-mă cu încredere nu te iau la mişto!

  1. Ideea e că nu oricine poate înțelege că tu îți pui o bucățică din suflet în fiecare poezie / vers/ rimă. Poate doar cei care scriu și o fac cu pasiune! Așa că, până una alta, eu zis să te bucuri de fiecare compliment pe care-l primești legat de faptul că scrii, și mai apoi pentru ceea ce scrii. Fie că și se spune sau nu, tu să știi că ești talentat și apreciat! Nu fugi după laude sau cuvinte frumoase! Bucură-te de anii ăștia frumoși!

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.