2012 in review


Am făcut de toate. 2012 cred că a fost apogeul, dacă pot spune aşa. Am luat Bac-ul, am intrat la facultate, am prins bursă, mi-am făcut prieteni noi, am petrecut până noaptea târziu în fiecare weekend şi m-am întors la lume din nou să-i văd pe băieţii de acasă.

De asemenea am fost în locuri în care nu credeam că voi ajunge prea curând, cum ar fi Piteştiul care mi s-a părut foarte şmecher cu zona centrala gen piaţă pe unde te poţi plimba şi cartiere cu nume notorii cum ar fi Găvana, Craioviţei etc. Şi Parisul mi-a plăcut foarte mult, terioriu străin, multe atracţii, o grămadă de lucruri noi. M-a fascinat pe deplin. Am ajuns şi pe la Laurenţiu acasă în final, la Feteşti unde am petrecut un weekend din plin. Tot în 2012 mi-am dezvoltat pasiunea căpătată acum un an, şi aceea fiind scrisul. Am investit totul în blogul pe care l-am făcut undeva pe la jumătea anului şi de atunci a mers chiar foarte bine.

În 2012 am făcut multe chestii noi, dar totodată le-am reîncercat şi pe cele vechi. Per total a fost supermişto. Am fost la mare cu prietenii din liceu, am petrecut prin discoteci şi cluburi, am băut, am ţipat, ne-am făcut de cap. Am jucat foarte mult fotbal şi aici şi în Bucale, am cutreierat probabil toate cafenele din oraş şi de prin Regie atât cu flăcăi cât şi cu domnişoare. Regrete? Destule, cât să mi-ajungă să scriu un roman din ele. Dar vorba aia: „nemulţumitului i se ia darul”.
Să nu uit nici de ziua de 23 septembrie, ziua când am cunoscut-o pe Olivia, pufoşenia mea actuala şi lângă care am petrecut momente frumoase, uitând uneori de grijile şi de necazurile cotidiene…

Reclame

10 gânduri despre “2012 in review

  1. La multi ani dragii mei ! Ma bucur sa citesc cat de incarcat a fost anul tau, Alex ! Sa te bucuri de acesti ani minunati ai tineretii in continuare !

    Aveti un blog nemaipomenit dupa cum stiti si voi, va doresc un An Nou plin de bucurii, multa sanatate si cat mai multe articole frumoase !

    Cu mult drag,
    Petit

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.