Aici, acum…


Blogul meu. Mi-a lipsit atât de mult. E locul unde mă descarc, locul unde povestesc altor oameni lucruri din viaţa mea. Locul unde talentul prinde viaţă prin cuvinte şi prin rime. Mi-a fost dor de el. În ultima vreme totul a mers prost, de la cap la coadă. Totul în afară de relaţiile mele cu prietenii, cu prietena, cu oamenii în general. Iar am băut, iar m-am simţit bine să uit de necazuri, iar m-am trezit la realitate a doua zi de nu ştiam ce-i cu mine, iar mă sunau dimineaţa diferiţi tovarăşi cu fraze gen: „ia-o mai uşor că o iei razna!” Şi au dreptate. Dar nu realizez asta, nu realizam nici atunci şi poate nici acum. Vreau să îmi dau seama, trebuie!

Nu mai vreau sa mai fac chestia asta, nu mai vreau sa fie nevoie, defapt nu mai vreau deloc. Trebuie să găsesc alte metode de a-mi curma nevoile de evadare dintre barele cuştilor în care vrând nevrând tot intru. Poate să mă apuc să scriu iar mult, să-mi ocupe timpul, să mă apuc de Wow iară, orice numai să nu ma întorc la vechile metode neortodoxe. Pentru că am realizat că am foarte mult de pierdut. Crize adolescentine, perioadă mai grea, poate a fost doar un trip de moment. Nu am probleme cu băutura, cu fumatul, drogurile şi alte vicii ale societăţii moderne. Pur şi simplu au fost momente şi momente…Multi nu înţeleg asta şi mă cred nebun sau dependent. Mi-am pătat reputaţia cu aceste lucruri, vreau să-mi recâştig respectul de altă dată… Vreau sa schimb anumite chestii şi să îndrept anumite lucruri şi anumite greşeli pe care le-am comis până astăzi! Punct.

Reclame

11 gânduri despre “Aici, acum…

  1. Cel mai bine este sa stii cand sa te opresti. Chestii adolescentine se intampla si unui barbat de 40 de ani… nu te panica! 😀 Bine ai revenit si sa ne incanti cu postari ca pana acum.

    Apreciază

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.