Cei doi tineri „Eroi”


El. Iese din metrou, aşteptând-o în staţie. O sună. Ea era afară, îl aştepta. Rămase fără baterie la telefon. Coboară după el să-l caute.

El. Fuge de colo colo buimac că nu găsea ieşirea. Totul era nou în jur. Nu putea da de ea. N-o putea suna. Întreba lumea de fel de fel de repere.

Ea. Intră în subteran şi aruncă priviri dincolo de liniile de cale ferată. Avea un pas alert, apăsat, gata să lase urme pe asfaltul de pe peron. Geanta atunci parcă îi atârna mai greu pe umeri. Era obosita şi nemâncată de ore întregi.

El nu ştia asta! Totuşi îşi continua căutarile, temându-se că nu o sa o mai vadă în seara aceea.

Cei doi se zăresc unul pe altul la mijlocul pasajului din Eroilor. Cel puţin pe faţa lui se ivise un zâmbet larg şi o bucurie în suflet! El grăbise pasul. La fel şi ea.

Cu cât se apropiau mai mult unul de altul, cu atât cei doi erau mai fericiţi şi mai vioi, în ciuda orei târzii din noapte. A urmat o îmbrăţişare lungă şi demnă de luat în seamă de toţi cei care treceau pe lânga ei, urmata de un sărut mai scurt cei drept, dar de mare efect!

El o ia de mână şi se îndreaptă spre un alt peron. Ea se lasă purtată de farmecul lui irezistibil prin corvoada de lume.

Intră aproape nevăzuţi în metroul ce îi lua de acolo şi îi ducea în următoarea staţie în care era pe cale sa înceapă o nouă poveste…

Reclame

9 gânduri despre “Cei doi tineri „Eroi”

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.