Ceea ce fac mă defineşte


Cred. Că există lucruri în viaţă pentru care merită să lupţi şi să te zbaţi, indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti pe parcurs. Cred în vise realizate la fel cum cred şi în cele împlinite pe parcurs. Nu cred în destin, slujesc un singur Dumnezeu Tatăl şi mai cred că toţi trăim sub acelaşi cer şi pe acelaşi pământ.

Ştiu. Că am fost folosit, ajutat, sfătuit la bine, la rău. Ştiu că lumea e bună uneori şi rea mai tot timpul. Ştiu că acuşa începe şcoala, ştiu că sunt în stare de multe dar n-o arăt, ştiu că îmi place să mă laud şi intru în dizgraţiile unora şi mai ştiu că Ceahlaul n-o sa bată acasă pe Astra Ploieşti etapa care vine.

Stau. Şi nu fac nimic, stau şi aştept, stau şi mă gândesc. Stau şi mă uit în jur cum toată lumea stă şi se uită şi ei la rândul lor în jur. Stau în pat întins şi visez cu ochii deschişi, stau pe scaun la birou şi scriu de zor în Word ce-mi trece prin cap. Stau…

Iubesc. Îmi iubesc apropiaţii, fraţii, toate rudele şi toţi prietenii mei buni. Iubesc adevarul şi iubesc să împart din puţinul meu cu alţii. Iubesc toamna şi îmbrăţişările, iubesc poeziile şi arta în general. Dar mai presus de toate îl iubesc pe Dumnezeu, care m-a ajutat atunci când mi-a fost mai greu!

Învăţ. În fiecare zi câte un lucru nou, învăţ să merg pe drumul pe care mi l-am ales la început, învăţ sa râd, învăţ să sar peste obstacole, învăţ să socializez, să îmi fac prieteni noi oriunde mă duc. Învăţ să mă adaptez oricărui stil de viaţă şi oricărei situaţii. Învăţ să-mi formez gusturi pentru muzică, mâncare, oameni, locuri şi alte lucruri la fel de semnificative.

Lupt. Să câştig ce e nu am. Lupt să păstrez ce am deja. Lupt să rămân la nivelul la care am ajuns. Lupt pentru ce îmi doresc să obţin ca un nebun, lupt câteodată chiar şi fără motiv, lupt să ajut, să schimb lumea în bine. Dar mai presus de toate, lupt pentru ce iubesc şi preţuiesc pe aceasta lume.

Nu. Nu sunt bădaran, nu sunt cum nu ar trebui să fiu, nu mă las uşor impresionat, nu refuz pe nimeni până nu îi aud întreaga poveste pe care are să mi-o spună, nu tac niciodată din gură, nu merg pe stradă fără să ascult muzica, nu cred că mă voi lăsa de fumat prea curând şi nu ştiu dacă mai am vreo idee despre care as putea să mai scriu.

Reclame

2 gânduri despre “Ceea ce fac mă defineşte

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.