Ce a ajuns televiziunea?!


Ce a ajuns televiziunea? După mine…un mod de manipulare mai ușor din partea statului. Acum în toate emisiunile, știri etc se vorbește despre același lucru, dar sub diverse lucruri ascunse. Se vorbește într-una de demiterea președintelui.. hmmm au fost toți „il dam jos de fură pe față”. Am avut ocazia toți de a-l da afară și ce am facut? Nimic, și după asta o săptămână la televizor am văzut numai lucruri excepționale, laude aduse la adresa președintelui și am stat și m’am gândit… ăștia ori fac asta pentru rating sau să se dea bine cu puterea, adica cu președintele care ei cu atâta entuziasm îl huiduiau și îi cereau demiterea.

Bine, acuma nu că sunt eu de acord cu conducerea..dar..zic cum se vedeau lucrurile prin ochii mei, puțin îmi mai pasă acuma că tot nicaieri ajungem. Acum te uiți la tv cand e filmul mai frumos vine o reclamă idioată, defapt aceeasi reclama de luni de zile la acelasi produs idiot. La magazinu’ nu știu care găsești mobila.. oare ce om întreg la cap ar cumpăra un produs căruia i se fac reduceri peste reduceri deoarece nu este cumpărat? Văd și eu reclama ce zic.. „hai că mă duc să-l cumpăr ce dracu doar e ieftin..” dar după mulți realizează că produsul e uzat și în ce stare de degradare e. Sau mă uit pe canale cu desene. Dacă și acolo au ajuns reclamele de absorbante dăuo dracu!…Înteleg că se uită și fete da’s mici mă…ce dracu. Îi explica maicăsa ce sunt alea wtf.. mă rog să trecem peste că așa e în România.

Mulți nu înțeleg că reclamele sunt făcute pentru a te tenta să cumperi un produs, nu pentru a te forta sa o faci! Producatorii platesc destul de bine pentru o reclamă la un produs sau pentru a schimba datele din reclama. Să zicem că produsul în cauză începe să aibe vânzări, vă rog fiți atenți și o să vedeți că reclama dispare. De ce?! Pentru că produsul se cumpara, se adauga la pret mai multe procente, nu mai scade ca să vadă lumea că e ieftin, ce sunt proști să facă reclame la un produs care îi crește prețul?Nu! Cam asta este unul din multele aspecte negative ale televiziunii pe la noi.

Reclame

Da-i tare:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.